csütörtök

Akiknek több mint 100 tízesük volt

A 2018/2019-es tanévben több mint 10 diáknak (most a nyolcadikosokat nem számítjuk)  volt legalább 100 tízese, ők választhattak maguknak jutalomkönyvet 70 lej értékben. Tamás Kristófnak 150 volt. Korábbi években ez a bravúr csak Székely Dávidnak és Forró-Bathó Eszternek sikerült.

Elnézést kérek, egyesek nem fogják ma megkapni a választott könyvet (1 csillaggal vannak megjelölve azok, akiknek nem az összes könyve késik, két csillaggal, akiknek az összes).


5. osztály
Koszta Gianluca Krisztián**
Szőcs Dávid Szilárd *


6. osztály
Tamás Kristóf (150)*
Bene Hunor Zsolt*
Szántó Vivien
Fodor Andrea
Szabó Eszter*


7. osztály
Talpas Emil (137)
Dénes Ingrid*
Kertész Stefánia (120-nál több)
Gligor Orsolya
Budai Beatrix Nóra
Tóth Klaudia
Suba Dorottya

A hiányzó könyvek június második felében érkeznek meg, ekkor kapják meg hiányzó könyveiket Diosán Dávid és Pap Örs nyolcadikosok is. Mindenkit értesítek.


A legtöbb száz tízes a VII D. osztályban volt.
A legtöbb 50 tízes pedig a VI. E -ben. Az 50 tízest szerzett diákok is kapnak jutalomkönyvet, de ők nem választhatnak maguknak az internetről.


Az Iskola a Dombon Egyesületnek, erre azért van pénze, mert szülők és pedagógusok adójuk két százalékával támogatják. Köszönjük mindenkinek az idei támogatást, és ne feledjék, még le lehet adni két százalékos íveket. (kitöltési idő 2 perc, ha nem rendelkeznek erről az összegről, a államnál marad).


Az oklevélről

Az oklevél egy nagyobb rajz része, címe: Iskola a Dombon. Természetesen felkérésre készült. Egy volt diákom, Izsák Anikó tervezte. Történelmet végzett Kolozsváron, jelenleg Budapesten él.