szombat

Csak homályos képeink vannak az 1-es számú próbateremben történtekről



A Mentor Könyvek Könyvkiadó a barátunk! Az általa szervezett Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár nagy esemény számos marosvásárhelyi számára. Néhány kövesdombi diák, illetve szüleik és tanáraik számára még nagyobb.

A könnyvásár keretén belül megrendezett Olvasd el, és játssz velünk! döntőjébe az idén két csapatunk is bejutott, mindketten remekül szerepeltek.

 

Bal oldalt, messze: az ötödikes Aranycsapat  - Kuti Beáta, Mihály Ernő Róbert, Varga Anett (felkészítő tanár: Majláth Gabriella) Jobb oldalon hátból: a hatodikos Betűk Árnyékában - Nagy Bella Szilvia, Szabó Eszter, Tamás Kristóf (felkészítő tanár: Albert-Buzási Margit). 




A bejegyzés vége felé föltétlenül meg kell említeni, hogy a BeÁsoknak sikerült szabotálni a zsűri munkáját. Az egyik feladatnál annyi közmondást írtak, hogy nem lehetett normálisan pontozni őket, mert akkor csak ennek a feladatnak a nyomán megnyerhették volna a versenyt. Ráadásul írtak egy rakás közmondást, amit senki nem ismert, ezeknek mind utána kellett nézni, hogy léteznek-e. 

Albert-Buzási Margit csapata: Szabó Eszter, Nagy Bella, Tamás Kristóf

ELSŐK LETTEK!