hétfő

Tudnivalók a nyolcadikosok záróvizsgájával kapcsolatban


Maros megyében is kedden, június 22-én, reggel 9-kor kezdődik a nyolcadikosok záróvizsgája román nyelvből közel 3600 diák részvételével.  Ezt követi csütörtökön a számtan, pénteken pedig a magyar.

A diákoknak 8-8:30 között kell megérkezniük a termekbe, a személyi igazolványukkal együtt! 

Az eredményeket június 29-én fogják kifüggeszteni, 14 óráig. Délután négy órától este hétig, és a következő nap (június 30.) déli 12-ig fogadnak el fellebbezéseket, amiket online is el lehet küldeni, illetve az iskolában is le lehet adni. 

Az Iskola a Dombon Egyesület az idén is díjazza a legügyesebb vizsgázókat. Erre azért van lehetőségünk, mert ahogyan a korábbi években, az idén is sok szülő és pedagógus ajánlotta fel adójának néhány százalékát egyesületünknek. Köszönet érte! 

Ahhoz, hogy megkapd a könyvedet egy levelet kell írnod  július 4-ig az ISKOLA A DOMBON EGYESÜLET Facebook oldalára, amelyben leírod mind a három jegyedet, illetve az átlagot. No meg linkelsz a Booklineról egy könyvet  maximum 50 lej értékben. A könyvnek szerzője csak magyar vagy magyarországi lehet, kivéve ha ismeretterjesztő vagy tudományos jellegű könyvről van szó, ebben az esetben lehet más nemzetiségű is. Továbbá olyan könyvet kell választani, melyet 2-3 munkanapon belül elhoznak. 

Sok sikert!