hétfő

Megint anyanyelvből voltak a legnagyobb jegyek

A bejegyzés addig frissül, amíg megírjátok nekem, hogy miből volt legalább kilences jegyetek. Azt is írjátok le, ha az átlagotok (mádiátok) nagyobb kilencesnél. Köszönöm!




Az adatvédelmi törvény miatt az idéntől mindenki kódot kapott a nyolcadikos záróvizsgán, és név helyett ezzel a kóddal jelentek meg a jegyek az interneten és az iskola hirdetőtábláján. 



Amit a jegyek kapcsán az idén is el lehet mondani, az hogy a magyar jegyek voltak a legnagyobbak, most is volt természetesen kivétel, néhány diák románból kapta a legnagyobb jegyet: pl:  TALPAS EMIL tízest írt románból, és "csak" 9,25-öt matekből és 9,40-et magyarból. Tóth Klaudia is nagyon nagy jegyet írt románból: 9,70-et. Volt viszont több olyan diák is, akinek a román jegye kb. négy ponttal volt kisebb mint a magyar. Matematikából Zilinszki Botond kapta magyar tagozatról a legnagyobb jegyet (9,60).


Az idén a 135 végzős diák közül 58-an jártak magyar osztályba.
A magyar tagozaton tanuló diákok közül 23-an kaptak 9-es fölötti jegyet magyarból (pl: Aczél Dániel, Benk Dávid, Borbély Bíborka, Botos Brigitta, Bucur Orsolya, Fazakas Gáspár, Fazakas Tamás, Floruț Daniel-Ovidiu, Gligor Orsolya, György-Mózes Áron, Kádár Anna, Koncz Andrea, Sándor Hunor, Szabó István, Talpas Emil, Tóth Klaudia, Zilinszki Botond) , 6-on matekből (pl: Floruț Daniel-Ovidiu, Talpas Emil, Zilinszki Botond) és 6-on románból (pl: Floruț Daniel-Ovidiu, Kádár Anna, Talpas Emil).

Kilences fölötti átlaga 8 diáknak lett, köztük neki: Floruț Daniel-Ovidiu, Suba Dorottya, Talpas Emil, Tóth Klaudia, Zilinszki Botond.




 Egy jelenlegi magyarországi tankönyv címlapja