hétfő

Karácsonyra hongolódva

                Apró kicsi kezecskék már napok óta munkálkodtak, hogy megmutassák, nemcsak a Mikulásnak, hanem mindenkinek, hogy mennyire ügyesek tudnak lenni. 







    Iskolánk előkészítő F osztályos ''kistigrisei'' már az első percektől óriási lelkesedéssel, kitartással, izgalmakkal tele készülődtek a nagy napra...  




... november 27-re, amikor a marosvásárhelyi Promenada bevásárlóközpontban, a Karácsonyfák parádéja réndezvény keretein belül, közösen a szülőkkel feldíszíthették a számukra kijelölt fenyőfát. 


     Felejthetetlen élményt jelentett a kisiskolások számára részt venni ilyen jellegű ünnepélyen. 

     Gergő elmondta, hogy: 
''Hiper-szuper volt, mert együtt díszítettük a fát! A legjobb az volt, amikor együtt feltettük a nagy tigrist a tetőre és kivilágítottuk  a fát. Meg az, hogy apa felemelt az ölébe, s így magasra is tudtam díszt tenni. Jó volt az is, hogy kaptunk finomságos csomagot!'' 


            Andrea, az előkészítős ''tigrislány'', eképpen vélekedett a pénteki különleges délutánról, amikor megkérdeztem mi tetszett a legjobban: ''A saját kezüleg készített díszek felrakása, meg az, hogy az osztálytársaimmal együtt díszíthettem fel a fát, amit még soha nem volt alkalmam csinálni.''


                Nagy volt az öröm, amikor megtudtuk, hogy a Mikulás gondolt reánk, és
 ajándékcsomagot küld nekünk.



        Íme, a lelkes kis csapat, háttérben a MI fánk, amely a karácsonyi ünnepkör alatt ékessé, hangulatossá teszi a bevásárlóközpont sétányát. 



       Itt meg a lelkes nagy csapat, akiknek ez úton is köszönöm, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy emlékezetes legyen mindannyiunk számára a készülődés az első közös karácsonyunkra. 









                                               
          Arni büszkén tartja a kezében az oklevelet, ami azt bizonyítja, hogy a zsűri nekünk ítélte a Legjátékosabb karácsonyfa címet. 




        Ha arra jártok föltétlenül keressétek meg a karácsonyfánkat, ha a tetején ékeskedő tigris után kutattok, biztosan megtaláljátok. A tigris magasba tartja a karácsonyi csillagot, melyet teljes szívünkből, gyermeki ártatlansággal, szeretettel, bizalommal áthatva készítettük mindenki számára, azzal a reménnyel, hogy az adventi gyertya első lángja fellobbantja mindenki szívében a szeretet tüzét.